Winkelmand

In memoriam Thea Terlouw

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat Thea Terlouw op 21 juli jl. plotseling is ‘gaan hemelen’. Thea was jarenlang verbonden aan Obelisk Boeken en een van de eerste auteurs. Haar boeken over reïncarnatie, vorige levens, gidsen en sterrenkinderen raakten velen in de afgelopen jaren. Wij mochten met grote regelmaat mooie reacties van mensen die er steun en vrede uit ervaren, voor zichzelf en bij het verwerken van het verlies van dierbaren, aan haar doorsturen. Dat vervulde haar altijd weer met veel blijdschap.

Zij hielp over de jaren vele duizenden mensen met readings, met stervensbegeleiding en bij geboorte en dood. Door alles wat wij van Thea mochten leren weten we dat het Thea goed gaat nu zij weer naar huis is gegaan en zijn we dankbaar – namens velen – voor al het prachtige werk dat zij heeft kunnen en mogen doen. Haar werk zal voortleven in haar mooie boeken.

We wensen haar kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

“Een menselijk wezen is onderdeel van het geheel dat we universum noemen, een deel gelimiteerd door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens vaak als iets dat gescheiden is van de rest. Een soort optische vertekening van het bewustzijn. Dit resulteert voor de meesten van ons in een soort gevangenis die ons beperkt houdt tot onze verlangens en affectie naar onze naasten. Het is onze taak onszelf te bevrijden uit deze gevangenis door onze cirkel van begrip te verruimen en onze compassie aan alle levende wezens te omarmen binnen de oneindige schoonheid van de natuur.”

Een reactie

  1. Thea, jouw drie boeken heb ik met voldoening gelezen en die zullen ook na je overgaan nog veel troost brengen bij mensen die lijden door een pijnlijke afscheid. Ook ben ik ervan overtuigd dat je vanuit uit het hiernamaals nog verder zal ervaren hoeveel leed er wordt verzacht bij mensen die jouw waardevolle boeken nog zullen lezen. Diepe dankbaarheid zend ik je voor de troost die ikzelf heb ervaren een jaar geleden bij het lezen van ” De Heelkamers” toen een mijner geliefde sprak over haar zelfdoding.
    Thea, ik ben er van overtuigd dat door jouw buitenzintuiglijke waarnemingen, je ook in staat bent om nu nog golven van dankbaarheid vanwege de lezers op aarde te voelen. Ik vraag je steun bij het uitgeven van mijn boek binnenkort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Wereldwijd

Ondersteuning

Wij zijn er om u te helpen

Hoge Kwaliteit

Onberispelijke Boeken

Veilig Betalen

Creditcard, PayPal

NederlandsEnglishEspañol
Select your currency
EUREuro